Personvernerklæring

Personvernerklæring om hvordan Alphareg samler inn og bruker informasjonen om sine besøkende på denne nettsiden.

Ansvar

Behandlingsansvarlig: Alphareg AS.

Alphareg AS er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av Alphareg.no.

Opplysninger som samles inn, lagres på egne servere som driftes hos Microsoft Azure samt i Alpharegs AS egne kundedatabase. Det er kun Alphareg AS som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Webanalyse Alphareg

Alphareg samler vanlig besøksstatistikk for sine nettsider ved hjelp av analyse verktøyet Google Analytics. Opplysningene blir bare benyttet i sammenheng med drift og videreutvikling av nettsidene.

I tråd med vanlig praksis på internett registreres brukernes IP-adresse på nettsidene. Opplysninger som Google mottar er underlagt deres retningslinjer for personvern.

Informasjonskapsler /Cookies

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som Alphareg.no.

Alphareg.no bruker informasjonskapsler for å huske hvem du er og når du sist var pålogget.
Med informasjonskapsel menes i denne sammenheng alle små filer som lastes ned for å gi en bedre brukeropplevelse eller samle inn statistikk.
Ingen av dataene selges videre.
I tillegg kan det i noen tilfeller være at en tredjepart også laster ned en informasjonskapsel via alpharg.no – for eksempel vil Google Analytics som vi bruker for å generere brukerstatistikk laste ned en cookie. Vi har også en chat funksjon på siden, som kan bruke informasjonskapsler.
Advarselet om bruk av cookies laster også ned en informasjonskapsel.

Søk

Alphareg AS lagrer informasjon om hvilke søkeord som brukerne benytter. Formålet med dette er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre ved at vi kan finne ut hvilke søkeord som gir treff og hvilke søkeresultater som blir klikket på.

E-post og chat

Vi lagrer opplysninger om deg når du sender oss e-post direkte eller skriver til oss på chat. E-posthenvendelsen mottas av vårt postmottak hvor den arkiveres. Chat blir loggført i vårt system.

Vi gjør deg oppmerksom på at henvendelser du sender direkte via e-post sendes ikke kryptert. Vi oppfordrer deg derfor om ikke å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Brukerdata

Det samles inn kundeinformasjon i forbindelse med opprettelse av kundeforhold på Alphareg.no.

Innsyn og retting

I henhold til personopplysningslovens § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til Alpharegs kundesenter. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27.

Oppbevaring og sletting

I henhold til personopplysningslovens § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Alphareg lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.